OVER ONS

NIE-nummer (Número de Identidad de Extranjero) is een fiscaal identificatienummer dat nodig is om sociale, economische of professionele transacties uit te voeren in Spanje. Alle buitenlanders die een van de bovenstaande activiteiten in Spanje willen uitvoeren, moeten dit nummer aanvragen. De aanvraag voor dit unieke NIE nummer moet persoonlijk worden gedaan in Spanje/ambassade, of indirect, door gebruik te maken van een specialist (zoals NIEFORYOU) om het namens jou te verkrijgen.

We zijn een zeer coöperatief en ondersteunend team, dat bij elk project samenwerkt om ervoor te zorgen dat onze klanten het allerbeste resultaat krijgen.

nie nummer spoed

We werken snel

Door onze jarenlange ervaring en nauwe samenwerking met de lokale autoriteiten kennen we alle ins en outs met betrekking tot de Spaanse bureaucratie, waardoor we de snelste resultaten behalen bij het aanvragen van je NIE nummer.

Onze normen en waarden

Klanten laten ons regelmatig weten dat ze de onverwacht snelle verwerking een reden vinden om dit met anderen te delen. betrouwbaarheid staat bij ons voorop. daarom kun je altijd direct contact met ons hebben. Bekijk als eerste onze eerlijke klantenreviews.

ALGEMENE VOORWAARDEN

VOOR DE LEVERING VAN DIENSTEN VAN NIE FOR YOU, nummer: Y1825051S.

Let op; Tijdelijk alleen opmaak van volmacht en legalisatie paspoort/ID-kaart mogelijk in Spanje bij een Spaanse notaris!!! (dit is een extra mededeling de algemene voorwaarden zijn ongewijzigd)

Deze algemene voorwaarden (met een hoofdletter geschreven termen hebben de betekenis zoals weergegeven in artikel 1 hieronder) vormen een integraal onderdeel van de overeenkomst klant en NIE FOR YOU voor het ingewikkeld van diensten. Afwijkende voorwaarden hebben geen kracht.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 30-11-2023

ARTIKEL 1. DEFINITEITEN EN INTERPRETATIE

1.1 Voor de doeleinden van deze Algemene Voorwaarden en alle gerelateerde documenten hebben termen met een hoofdletter, zoals hieronder, de volgende betekenis, waarbij deze termen in enkelvoud of meervoud kunnen worden gebruikt en gedefinieerd, wanneer een combinatie van context dit vereist:

Overeenkomst betekent de overeenkomst die tussen NIE FOR YOU en Klant wordt gesloten voor het leveren van de Diensten, inclusief deze algemene voorwaarden en alle bijlagen en wijzigingen, als schriftelijke overeenkomst tussen partijen.

Klant: de natuurlijke persoon die een overeenkomst aangaat of wenst te sluiten.

Overmacht omvat, maar is niet beperkt tot, overheidsrichtlijnen van personen waarvan wordt aangenomen dat ze gehandeld, wetgeving, oorlog, psychologische verstoringen, epidemieën, pandemieën, brand, droogte, stroomstoring, explosie, oproer, verstoringen of uitval van essentiële apparatuur, structurele storing , uitsluitingsstaking of andere actie bestaande door werknemers ter bevordering van een handelsgeschil of als gevolg van enige aansprakelijkheid om diensten en/of materialen aan te schaffen, veroorzaakt door overmacht van welke aard dan ook, inclusief solvabiliteits- en/of liquiditeitsproblemen en/of faillissement van door NIE FOR YOU ingeschakelde derden, voor zover een van deze omstandigheden NIE FOR YOU verhindert de Overeenkomst na te komen. Een geval van overmacht omvat gebeurtenissen veroorzaakt door de overheid bepaalde sluitingen of wijzigingen in wetten, regelgeving, uitvoeringsbesluiten,

Algemene Voorwaarden deze algemene voorwaarden voor het vaste van Diensten door NIE FOR YOU aan de Klant,

Partijen en Partij NIE FOR YOU en de Klant samen met de volgende NIE FOR YOU en de Klant afzonderlijk. 

NIE Nummer een belastingidentificatienummer dat in Spanje moet worden gebruikt. 

Herroepingsrecht De mogelijkheid van de Klant om de Overeenkomst niet voort te zetten binnen de termijn genoemd in Artikel 4.1. 

Diensten alle door NIE FOR YOU voor de Klant te bestaande diensten, zoals beschreven in de Overeenkomst.

Standaardformulier voor herroeping: het formulier voor herroeping, aanvullend toegevoegd als bijlage 1.

1.2 De titels van deze Algemene Voorwaarden zijn uitsluitend bedoeld voor het gemak en zijn niet bedoeld om de betekenis van enig artikel of onderdeel daarvan te beschrijven.

1.3 Elke verplichting van een partij om een handeling van een zaak niet te bevestigen, wordt een verbintenis te omvatten om een handeling van een zaak niet door een andere persoon te laten uitvoeren of toe te staan.

1.4 In deze Algemene Voorwaarden wordt onder ‘schriftelijk’ verstaan per post, e-mail en ieder ander elektronisch communicatiemiddel in de markt.

1.5 Termen en langer van de wet en van juridische concepten zoals gebruikt in deze Algemene Voorwaarden hebben de betekenis die wordt toegekend door de wetten van Spanje en moeten volledig worden gelezen en geïnterpreteerd.

ARTIKEL 2. TOEPASSELIJKHEID ALGEMENE VOORWAARDEN

2.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van NIE FOR YOU en op elke tussen partijen gesloten overeenkomst.

2.2 De tekst van deze algemene voorwaarden wordt vóór het sluiten van de overeenkomst langs elektronische weg aan de Klant ter beschikking gesteld, op een wijze dat deze door de Klant op een eenvoudige manier kan worden opgeslagen op een duurzame gegevensdrager.

2.3 Bij strijd tussen de Overeenkomst en deze Algemene Voorwaarden prevaleren de bepalingen uit de Overeenkomst.

2.4 De eventuele nietigheid van een (deel van een) afwijken in deze Algemene Voorwaarden laat de helft van de overige bepalingen onverlet.

ARTIKEL 3. AANBIEDINGEN, TOTSTANDKOMING OVEREENKOMST EN MELDINGEN

3.1 De overeenkomst komt tot stand wanneer de klant het aanbod definitief heeft gemaakt door het indienen van het aanvraagformulier op de website en heeft voldaan aan de voorwaarden voor het sluiten van de overeenkomst.

3.2 NIE FOR YOU onverwijld de ontvangst van het aanvraagformulier elektronisch. Zolang de ontvangst van deze beslissing niet is bevestigd, kan de klant de overeenkomst herroepen.

3.3 NIE FOR YOU voorbij technisch passende en beveiligingsmaatregelen toe voor de elektronische overdracht van gegevens en zorgt voor een veilige webomgeving.

3.4 De Klant kan geen rechten ontlenen aan mondelinge toezeggingen van NIE FOR YOU, tenzij en voor zover dit document door NIE FOR YOU is bevestigd.
3.5 Alle communicatie met betrekking tot de overeenkomst dient schriftelijk te geschieden.

ARTIKEL 4. RECHT VAN HERROEPING EN VERNIETIGING

4.1 Indien de Klant een consument is en woonachtig is binnen de Europese Unie, beschikt de Klant over een beheersbaar Herroepingsrecht gedurende veertien (14) dagen vanaf de dag van het sluiten van de Overeenkomst, cyclus NIE FOR YOU kan u deze op de hoogte stellen. Het Herroepingsrecht vervalt op het moment dat de Diensten volledig zijn geleverd en de uitvoering van de Diensten pas is begonnen nadat de Klant zich heeft verbonden en heeft bevestigd te begrijpen en te accepteren dat de Klant na de start zijn Herroepingsrecht verloren is. Uitvoering van de Diensten, zoals na het afgeven van de concept volmacht.

4.2 De Klant kan gebruik maken van zijn Herroepingsrecht door gebruik te maken van het formulier zoals opgenomen in Bijlage 1 .

4.3 Indien de Overeenkomst op grond van artikel 4.1 hierboven van rechtswege wordt ontbonden, wordt de door de Klant betaalde betalingen zo snel mogelijk, maar in elk geval binnen veertien (14) dagen na ontvangst van het bericht van herroeping, aan de Klant teruggestort minus de door ons gemaakte kosten. 

ARTIKEL 5. ONTBINDING VAN DE OVEREENKOMST

Indien de Klant niet binnen een bepaalde termijn van gedeeltelijke ontbinding redelijkerwijs niet tot volledige overeenkomst uit de overeenkomst komt, is de Klant in verzuim en heeft NIE FOR YOU het recht de zonder overeenkomst ingebrekestelling geheel of gedeeltelijk te ontbinden. Verzuim van rechterlijke tussenkomst, een en ander gedeeltelijk de overige rechten van NIE FOR YOU uit een overeenkomst met de Klant en zonder dat NIE FOR YOU aan een overeenkomst gehouden is.

ARTIKEL 6. PRIJZEN EN BETALING

6.1 Beide prijzen op de website zijn exclusief BTW.

6.2 De door de Klant aanzienlijke hoeveelheden moeten worden betaald op de dag dat de Klant de bevestiging van de overeenkomst ontvangt.

6.3

*De geschatte tijd gaat in op het moment dat wij uw documenten correct hebben ontvangen en vertaald.

*Exclusief feestdagen en sluitingen.

de duur is afhankelijk van de beschikbaarheid van de afspraakvoorziening op politiebureaus, de tijdsschattingen zijn gebaseerd op onze ervaringen uit het verleden en bieden daarom geen garantie voor de toekomst. Als het document buiten Spanje wordt opgemaakt, tel dan 5 extra dagen op voor de recentelijk functionele vertaling

Actieprijs iva (tussen haakjes) ondertekend vervalt 21/10/2022

ARTIKEL 7. DIENSTVERLENING

7.1 NIE FOR YOU levert de diensten met een zekere vaardigheid en zorg op een professionele en realistische wijze.

7.2 Levertijden zoals gecommuniceerd via de website van controle zijn altijd indicatief, altijd gemiddeld en niet gegarandeerd.

7.3 NIE FOR YOU is niet verplicht elke instructie van de Klant op te volgen.

7.4 NIE FOR YOU is verantwoordelijk voor het leven van alle statuten, voorschriften, verordeningen, normen, gedragscodes en andere regels die relevant zijn voor het definitieve van de Diensten.

7.5 NIE FOR YOU kan, met betrekking tot bepaalde overleden zaken met betrekking tot de Diensten, namen de Klant optreden.

7.6 NIE FOR YOU mag op elk moment een deel van de Diensten onder de Overeenkomst uitbesteden aan een derde partij. 

ARTIKEL 8. VERPLICHTINGEN VAN DE KLANT

8.1 De Klant zal NIE FOR YOU op een betrouwbare en betrouwbare manier voorzien van alle relevante gegevens, informatie en inhoud die nodig zijn voor de levering van de Diensten door NIE FOR YOU. NIE FOR YOU zal het Klantschrift op de hoogte stellen van de gegevens, informatie en inhoud die hij nodig heeft om de Diensten uit te voeren. In het geval dat de Spaanse domeinen op een moment aanvullende of verbeterde informatie en of documenten van de Klantvragen, zal de Klant ervoor zorgen dat deze, op instructie van de Spaanse domeinen en/of NIE FOR YOU, zo snel mogelijk worden opgelost. als mogelijk. mogelijk nadat de Klant deze op de hoogte heeft gesteld.

8.2 In het geval dat NIE FOR YOU op enig moment de beslissing, goedkeuring van goedkeuring van enige andere communicatie van de klant nodig heeft om door te gaan met de levering van de diensten van enig onderdeel daarvan, zal de klant dit op betrouwbare en behoorlijke wijze zijn bevestigen.

8.3 Elke vertraging in de levering van de Diensten als gevolg van het mislukken of verplaatsen van de Klant bij het nakomen van een van de bepalingen van de Overeenkomst is niet de verantwoordelijkheid van NIE FOR YOU.

8.4 Het is de verantwoordelijkheid van de Klant om een kopie te maken van alle door NIE FOR YOU geproduceerde of aan de Klant ter beschikking gestelde gegevens, en om alle door de Klant verstrekte gegevens en informatie aan NIE FOR YOU te verzonden voor het opgenomen van de Diensten. NIE FOR YOU is hiervoor op geen enkele wijze verantwoordelijk.

ARTIKEL 9. GARANTIE EN CASH TERUG
9.1 De beslissing van de Spaanse overheid om al dan niet een NIE te fundamenteel. Het aangevraagde nummer is afhankelijk van omstandigheden NIE FOR YOU geen controle heeft. Daarom kan NIE FOR YOU niet garanderen dat het werk binnen de reikwijdte van de diensten met zekerheid zal worden overgenomen bij het fundament van een NIE Nummer door de Spaanse overheid.

9.2 Alleen als de Spaanse overheid een aanvraag voor een NIE-nummer afwijst, ondanks het feit dat NIE FOR YOU de Diensten volledig heeft uitgevoerd en daarmee aan haar bedrijfsverplichting heeft voldaan, zal zij volledigheidshalve een volledige terugbetaling hebben voltooid, beperkt tot het door u betaald bedrag de Klant aan NIE FOR YOU voor het leveren van de Diensten.

ARTIKEL 10. BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEID

NIE FOR YOU is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade van de Klant, daaronder opgevangen gevolgschade (zoals maar niet beperkt tot gederfde omzet, reiskosten etc.), immateriële schade, bedrijfsschade of welke andere schade dan ook die onmogelijk voortvloeit. uit het gebruik van de Diensten, ook in de situaties beschreven in artikel 9, tenzij deze schade wordt veroorzaakt door opzet of bewuste roekeloosheid van NIE FOR YOU. Mocht NIE FOR YOU toch aansprakelijk zijn voor geleden schade, dan is deze aansprakelijkheid in ieder geval beperkt tot het bedrag dat aan NIE FOR YOU is gefactureerd en door de Klant wordt betaald voor de levering van de Diensten.

ARTIKEL 11. OVERMACHT

11.1 NIE FOR YOU is niet aansprakelijk voor het niet nakomen van voorwaarden van het contract voor zover een soortgelijke nakoming wordt ondersteund, belemmerd, belemmerd of verhinderd door een omstandigheid die niet binnen haar bepaalde macht ligt en die neerkomt op een daad van overmacht.

11.2 NIE FOR YOU zal de klant informeren over alle omstandigheden en bijzonderheden waarbij NIE FOR YOU haar verplichtingen uit de overeenkomst kan nakomen. NIE FOR YOU zal met de klant overleggen over het nemen van maatregelen om de gevolgen van de overmachtsituatie tot een minimum te ingewikkeld en de uitvoering van de overeenkomst te bepalen.

11.3 NIE FOR YOU zal zich tot op zekere hoogte inspannen om een geval van overmacht te garanderen voor redelijkerwijs mogelijk en kan, naar eigen goeddunken, de prestaties van de door de overmacht tijdelijke prestatie opschorten voor de periode dat de overmacht voortduurt, zonder enige aansprakelijkheid te aanvaarden.

11.4 Als de overmacht langer dan 30 (dertig) dagen duurt, heeft elke partij het recht de overeenkomst te beëindigen door middel van schriftelijke aangifte aan de andere partij.

ARTIKEL 12. GEGEVENSPRIVACY

NIE FOR YOU zal in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en haar vertrouwelijk zorgvuldig omgaan met de door Klant verzekerde gegevens. De meest recente versie van het privacybeleid van NIE FOR YOU kunt u hier bekijken.

ARTIKEL 13. KLACHTEN

13.1 Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de klacht is ontstaan, volledig en duidelijk beschreven worden ingediend bij NIE FOR YOU.

13.2 Bij NIE FOR YOU ingediende klachten worden binnen een termijn van veertien (14) dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst ontvangen. Als een klacht een bepaalde verwerkingstijd vraagt, wordt door NIE FOR YOU binnen de termijn van veertien (14) dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de klant een meer uitgebreid antwoord kan verwachten.

13.3 Indien de klacht niet binnen een beperkte termijn dan wel binnen vier (4) weken na het indienen van de klacht in overleg overleg kan worden opgelost, wordt een verdeeld verdeeld dat vatbaar is voor de geschillenregeling zoals bedoeld in artikel 14.

ARTIKEL 14. TOEPASSELIJK RECHT EN GESCHILLEN

14.1 Op alle overeenkomsten tussen NIE FOR YOU en de Klant waarvoor deze Algemene Voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend Spaans recht van toepassing.

14.2 Bij geschillen zijn de rechtbanken van de woonplaats van de Klant bewoond.

BIJLAGE 1: Standaardformulier voor herroeping

Standaard herroepingsformulier

(Dit formulier alleen invullen en terugsturen als u de overeenkomst wilt herroepen)

Naar:

Nieforyou

e-mail: info@nieforyou.com

Ik/wij deel/delen u definitief mee dat ik/wij onze overeenkomst willen intrekken

de verkoop van de volgende diensten: [specificatie van diensten]*

Besteld op*/ontvangen op* [datum van bestelling van de diensten]

[Klantnaam]

[Klantadres]

[Handtekening(en) klant] (alleen als dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen en/of aanvullen waar van toepassing

Beveiligingsformulier dat moet worden ingevuld voor toegang tot de applicatie
Privacybeleid
Bij NIE FOR YOU omvat gegevensprivacy de kern van wat we doen, en het beschermen van de privacy van degenen die onze diensten gebruiken van onze website bezoeken is van het allergrootste belang voor ons. Dit privacybeleid beschrijft onze privacypraktijken met betrekking tot het gebruik van de NIE FOR YOU-websites en de gerelateerde applicaties en diensten die wij leveren.

Dit privacybeleid is van toepassing op onze website en dit privacybeleid regelt onze gegevensverzameling, verwerking en gebruikspraktijken. Het beschrijft ook uw keuzes met betrekking tot gebruik, toegang en correctie van uw persoonlijke gegevens. Als u het niet eens bent met de gegevenspraktijken die in dit privacybeleid worden beschreven, mag u de website niet gebruiken.

We zullen dit veilig systematisch bijwerken. We zullen eventuele wijzigingen in het privacybeleid op deze pagina plaatsen en, als de wijzigingen onvermijdelijk zijn, zullen we u onduidelijker op de hoogte stellen door u een e-mailmelding te sturen.

Hoewel we u op de hoogte zullen stellen van materiële wijzigingen in dit privacybeleid, raden we u aan dit vertrouwelijk regelmatig te raadplegen. We bewaren ook tussentijdse versies van dit privacybeleid in een archief, zodat u deze kunt bekijken.

Als u vragen heeft over dit privacybeleid of over onze omgang met de informatie die u ons verstrekt, kunt u ons per e-mail schrijven op info@nieforyou.com.

WEBSITES STERVEN ONDER DIT PRIVACYBELEID VALLEN
Dit privacybeleid heeft betrekking op de informatiepraktijken van websites die naar dit gewelddadige zijn.

Om uw ervaring te verbeteren, kan de website links naar andere, niet-gelieerde sites bevatten. Deze websites hebben hun eigen privacybeleid dat u eventueel wilt raadplegen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor dergelijke gelinkte websites of enig gebruik van de sites van de privacypraktijken van de websites. De websites kunnen ook links bevatten naar onze aanwezigheid op verschillende sociale mediaplatforms. Aangezien wij bepaalde platforms niet beheren of controleren, is dit privacybeleid niet van toepassing op uw gebruik van dergelijke platforms.

VERZAMELDE INFORMATIE
Als bezoeker van onze website kunt u aanvullende informatie aanvragen over de diensten van NIE FOR YOU, inclusief het aanmelden voor een nieuwsbrief, het inschrijven voor het gebruik van de websites of het inschrijven voor een evenement. In dat geval kunnen wij u vragen om ons persoonlijke componenten te verstrekken, zoals naam, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres (“Contactgegevens”).

Wanneer bezoekers bij NIE FOR YOU solliciteren, kan NIE FOR YOU ook verlangen naar dat u aanvullende persoonlijke informatie verstrekt, daarnaast een CV of curriculum vitae (“Sollicitanteninformatie”).

Contactgegevens, factuurgegevens, ingediende gegevens, bevestigde informatie en alle andere informatie die u aan NIE FOR YOU verstrekt voor of via de Diensten worden gezamenlijk “Gegevens” genoemd.

Terwijl u door onze websites navigeert, kan NIE FOR YOU ook informatie verzamelen door het gebruik van verzamelhulpmiddelen, zoals cookies en webbakens (“Websitenavigatie-informatie”). Website-navigatie-informatie omvat standaardinformatie van uw webbrowser (zoals browsertype en browsertaal), uw Internet Protocol (“IP”)-adres en de acties die u onderneemt op websites (zoals bekeken pagina’s en aangeklikte links).

GEBRUIK VAN VERZAMELDE INFORMATIE (DOEL EN RECHTSGROND)
Voor alle informatie over het verzamelen en verwerken van gegevensverwerkingen wij u naar onze gegevensverwerkingsovereenkomst.

COOKIES EN ANDERE SOORTEN WEBSITE NAVIGATIE-INFORMATIE
Zie ons cookiebeleid voor alle informatie over cookies.

INTERNATIONALE OVERDRACHT VAN VERZAMELDE INFORMATIE
Om de wereldwijde activiteiten van NIE FOR YOU te construeren, kan NIE FOR YOU informatie van over de hele wereld overbrengen en openen, inclusief uit andere landen waarin NIE FOR YOU actief is. Een lijst met wereldwijde kantoren van NIE FOR YOU is hier beschikbaar. Dit privacybeleid is ook van toepassing als NIE FOR YOU informatie over bezoekers overdraagt naar andere landen.

COMMUNICATIEVOORKEUREN
NIE FOR YOU biedt bezoekers die contactgegevens verstrekken de mogelijkheid om te kiezen hoe NIE FOR YOU de verstrekte informatie gebruikt. U kunt uw ontvangst van marketing- en niet-transactionele communicatie beheren door op de link “afmelden” onderaan de marketing- en verkoop-e-mails van NIE FOR YOU te klikken. Daarnaast kunt u een verzoek sturen naar info@nieforyou.com.

VERZOEKEN VAN BETROKKENEN, BEWAARPERIODE, TOEZICHTHOUDENDE AUTORITEIT EN ANDERE INFORMATIE
Verzoeken van betrokkenen
U kunt ons vragen om alle informatie die NIE FOR YOU over u bewaart, bij te werken, aan te passen of te verwijderen. Verzoeken tot inzage, wijziging of verwijdering van uw gegevens worden binnen 28 dagen afgehandeld. Of wij persoonsgegevens bewaren, kunt u achterhalen door een ‘verzoek tot inzage’ te doen op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Als we informatie over u bewaren, zullen we:

– u er een beschrijving van geven;

– vertellen waarom we het vasthouden;

– u vertellen aan wie het kan worden bekendgemaakt en aan wie;

– waar mogelijk, de verwachte periode gedurende welke de persoonsgegevens zullen worden bewaard of, indien niet mogelijk, de criteria die zijn gebruikt om die periode te bepalen;

– u een kopie van de informatie in begrijpelijke vorm te verstrekken; En

– u overige informatie te geven zoals beschreven in artikel 15 van de AVG

Als u de persoonsgegevens die wij van u bewaren wilt verwijderen, zijn wij daartoe verplicht als de voorwaarden van artikel 17 AVG van toepassing zijn.

U kunt ons vragen de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken als (i) u de juistheid ervan betwist, (ii) de verwerking onrechtmatig is en u de gegevens niet wilt verwijderen, (iii) wij de persoonsgegevens niet nodig hebben voor de doeleinden van de verwerking, maar u deze nodig heeft voor het instellen, uitoefenen of verdedigen van juridische claims, of (iv) als u bezwaar hebt gemaakt tegen de verwerking in overeenstemming met artikel 21, lid 1, van de AVG, in afwachting van verificatie of de legitieme gronden van de verwerkingsverantwoordelijke zwaarder wegen dan die van de betrokkene.

U heeft het recht om alle persoonsgegevens over u, die u aan ons heeft verstrekt, in een gestructureerd, gangbaar en machinaal leesbaar formaat te ontvangen en u heeft het recht om deze gegevens ongehinderd door ons naar een andere verwerkingsverantwoordelijke te laten sturen. Hierop is artikel 20 AVG van toepassing.

U heeft het recht om te allen tijde bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens op basis van artikel 6, lid 1, punt (e) of (f) (algemeen belang, openbaar gezag en legitieme belangen) vanwege redenen die verband houden met uw specifieke situatie, inclusief profilering op basis van die bepalingen.

Als u bij NIE FOR YOU een verzoek wilt indienen voor de persoonlijke gegevens die wij mogelijk bewaren, kunt u het verzoek schriftelijk e-mailen naar info@nieforyou.com.

Als u hiermee akkoord gaat, zullen wij proberen uw verzoek informeel af te handelen, bijvoorbeeld door u telefonisch de door u benodigde specifieke informatie te verstrekken.

Bewaartermijn

Tenzij wettelijk anders vereist, worden gegevens maximaal zes jaar na verzameling bewaard. Contacten die binnen een periode van 24 maanden geen e-mail openen of een websitebezoek voltooien, worden na de 24e maand verwijderd.

Toezichthoudende autoriteit

De leidende toezichthoudende autoriteit voor NIE FOR YOU en The ITPR Group is de Information Commissioner in het Verenigd Koninkrijk. We moedigen onze bezoekers altijd aan om rechtstreeks contact met ons op te nemen als ze zich zorgen maken over onze gegevensprivacy of verwerkingspraktijken. U kunt echter ook contact opnemen met onze toezichthoudende autoriteit (idealiter onze leidende toezichthoudende autoriteit, de ICO in het Verenigd Koninkrijk) en een klacht bij hen indienen.

BEVEILIGING 
NIE FOR YOU handhaaft strikte controles over gegevens en slaat deze op in een firewall en beveiligde databases met strikt beperkte en gecontroleerde toegangsrechten, om ervoor te zorgen dat deze veilig zijn.

WIJZIGINGEN IN DIT PRIVACYBELEID
NIE FOR YOU behoudt zich het recht voor om dit Privacybeleid te wijzigen. NIE FOR YOU zal via websites redelijke wijzigingen vooraf op de hoogte stellen van materiële wijzigingen in dit privacybeleid.

CONTACTEER ONS
Vragen over dit privacybeleid of de informatiepraktijken van sites moeten worden gestuurd naar info@nieforyou.com.

Safety form please fill for acces to request

Privacybeleid
Bij NIE FOR YOU omvat gegevensprivacy de kern van wat we doen, en het beschermen van de privacy van degenen die onze diensten gebruiken van onze website bezoeken is voor ons van het allergrootste belang. Dit privacybeleid beschrijft onze privacypraktijken met betrekking tot het gebruik van de NIE FOR YOU-websites en de gerelateerde applicaties en diensten die wij aanbieden.

Dit privacybeleid is van toepassing op onze website en dit privacybeleid regelt onze gegevensverzameling, verwerking en gebruikspraktijken. Het beschrijft ook uw keuzes met betrekking tot gebruik, toegang en correctie van uw persoonlijke gegevens. Als u het niet eens bent met de gegevenspraktijken die in dit privacybeleid worden beschreven, mag u de website niet gebruiken.

We werken dit herhaaldelijk bij. We zullen eventuele wijzigingen in het privacybeleid op deze pagina plaatsen en, als de wijzigingen onjuist zijn, zullen we een prominente melding geven door u een e-mailmelding te sturen.

Hoewel we u op de hoogte zullen stellen van eventuele materiële wijzigingen in dit privacybeleid, raden we u aan dit vertrouwelijk regelmatig te herzien. We bewaren ook tussentijdse versies van dit privacybeleid in een archief, zodat u deze kunt bekijken.

Als u vragen heeft over dit privacybeleid van onze behandeling van de informatie die u ons verstrekt, kunt u ons per e-mail schrijven op info@nieforyou.com.

WEBSITES STERVEN ONDER DIT PRIVACYBELEID VALLEN
Dit privacybeleid heeft betrekking op de informatiepraktijken van websites die naar dit gewelddadige zijn.

Om uw ervaring te verbeteren, kunnen de websitelinks naar andere, niet-gelieerde sites bevatten. Deze websites hebben hun eigen privacybeleid dat u eventueel wilt raadplegen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor dergelijke gelinkte websites of enig gebruik van de sites van de privacypraktijken van de websites. De websites kunnen ook links bevatten naar onze aanwezigheid op verschillende sociale mediaplatforms. Aangezien wij soortgelijke platforms niet exploiteren of controleren, is dit privacybeleid niet van toepassing op uw gebruik van dergelijke platforms.

VERZAMELDE INFORMATIE
Als bezoeker van onze website kunt u om aanvullende informatievragen over de diensten van NIE FOR YOU, inclusief het aanmelden voor het ontvangen van een nieuwsbrief, het registreren voor het gebruik van de websites of het registreren voor bijvoorbeeld een evenement. In dat geval kunnen wij u vragen om ons persoonlijke componenten te verstrekken, zoals naam, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer en e-mailadres (“Contactgegevens”).

Wanneer Bezoekers bij NIE FOR YOU solliciteren naar een baan, kan NIE FOR YOU ook verlangen naar dat u aanvullende persoonsgegevens verstrekt, plus een cv of curriculum vitae (“Sollicitanteninformatie”).

Contactgegevens, factuurgegevens, ingediende gegevens, bestaande informatie en alle andere informatie die u aan NIE FOR YOU indient voor of via de Services worden gezamenlijk “Gegevens” genoemd.

Terwijl u door onze websites navigeert, kan NIE FOR YOU ook informatie verzamelen door het gebruik van verzameltools, zoals cookies en webbakens (“Websitenavigatie-informatie”). Website-navigatie-informatie omvat standaardinformatie van uw webbrowser (zoals browsertype en browsertaal), uw Internet Protocol (“IP”)-adres en de acties die u onderneemt op websites (zoals de bekeken pagina’s en de aangeklikte links).

GEBRUIK VAN VERZAMELDE INFORMATIE (DOEL EN RECHTSGROND)
bekijk onze gegevensverwerkingsovereenkomst voor alle informatie over het verzamelen en verwerken van gegevens.

COOKIES EN ANDERE SOORTEN NAVIGATIE-INFORMATIE OP DE WEBSITE
. ons cookiebeleid voor alle informatie over cookies.

INTERNATIONALE OVERDRACHT VAN VERZAMELDE INFORMATIE
Om de wereldwijde activiteiten van NIE FOR YOU te praktisch, kan NIE FOR YOU informatie van over de hele wereld overdragen en raadplegen, inclusief uit andere landen waarin NIE FOR YOU actief is. Een lijst met wereldwijde kantoren van NIE FOR YOU is hier beschikbaar. Dit privacybeleid is van toepassing, zelfs als NIE FOR YOU gegevens over bezoekers naar andere landen overdraagt.

COMMUNICATIEVOORKEUREN
NIE FOR YOU biedt bezoekers die onderdelen verstrekken de mogelijkheid om te kiezen hoe NIE FOR YOU de verstrekte informatie gebruikt. U kunt uw ontvangst van marketing- en niet-transactionele communicatie beheren door op de link ‘afmelden’ te klikken en de marketing- en verkoop-e-mails van NIE FOR YOU te selecteren. Daarnaast kunt u een verzoek sturen naar info@nieforyou.com.

VERZOEKEN VAN BETROKKENEN, BEWAARPERIODE, TOEZICHTHOUDENDE AUTORITEIT EN ANDERE INFORMATIE
Zoeken van betrokkenen

U kunt ons vragen stellen over alle informatie die NIE FOR YOU over u bewaart, bij te werken, te wijzigen of te verwijderen. Zoeken tot toegang, wijziging van verwijdering van uw gegevens worden binnen 28 dagen afgehandeld. U kunt erachter komen van wij persoonlijke gegevens bewaren door een ‘toegangsverzoek voor de betrokkene’ in de dienende grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Als we informatie over u bewaren, zullen we:

– u bent een beschrijving van geven;

– u vertelt waarom we het vasthouden;

– u vertelt aan wie het kan verspreid worden en aan wie;

– waar mogelijk, de vergelijkbare periode gedurende welke de persoonsgegevens worden bewaard, of indien dit niet mogelijk is, de criteria die worden gebruikt om die periode te bepalen;

– u een kopie van de informatie in een therapeutische vorm te geven; En

– u andere informatie geven zoals in artikel 15 van de AVG

Als u de persoonlijke gegevens die wij over u opslaan willen verwijderen, zijn wij daarom verplicht als de voorwaarden van artikel 17 van de AVG van toepassing zijn.

U kunt ons vragen de verwerking van uw persoonsgegevens te beperkt als (i) u de juistheid ervan betwist, (ii) de verwerking onrechtmatig is en u de gegevens niet wilt verwijderen, (iii) wij de persoonsgegevens niet nodig hebben voor de doeleinden van de verwerking, maar u deze nodig heeft voor het instellen, ingewikkeld of verdediging van juridische claims, of (iv) wanneer u bezwaar heeft gemaakt tegen de verwerking in de handleiding met artikel 21, lid 1, van de AVG, in ingewikkeld van de opgelost of de De gezamenlijke gronden van de verwerkingsverantwoordelijke wegen en die van de betrokkenen.

U heeft het recht om alle persoonlijke gegevens over u, die u aan ons heeft verstrekt, te ontvangen in een gestructureerd, algemeen gebruikt en machinaal gespecialiseerde formaat en u heeft het recht om deze gegevens zonder hinder van ons naar een andere verwerkingsverantwoordelijke over te dragen. Hierop staat artikel 20 AVG van toepassing.

U heeft soms allemaal het recht om, om redenen die verband houden met uw specifieke situatie, bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons op basis van artikel 6, lid 1, punt (e) of (f) (algemeen belang , officiële autoriteit en exclusieve belangen), inclusief profilering op basis van deze bepalingen.

Als u bij NIE FOR YOU een verzoek wilt indienen voor de persoonlijke gegevens die wij mogelijk bewaren, kunt u het verzoek schriftelijk e-mailen naar info@nieforyou.com.

Als u akkoord gaat, zullen wij proberen uw verzoek informeel af te handelen, bijvoorbeeld door u telefonisch de door u onvoldoende specifieke informatie te verstrekken.

Bewaartermijn

Beperkt beperkte anders vereist, worden gegevens na verzameling maximaal zes jaar bewaard. Contacten die geen e-mail openen of een websitebezoek niet binnen een periode van 24 maanden voltooid, worden na de 24e maand verwijderd.

Toezichthoudende autoriteit

De leidende toezichthoudende autoriteit voor NIE FOR YOU en The ITPR Group is de Information Commissioner in het Verenigd Koninkrijk. We moedigen onze bezoekers altijd aan om rechtstreeks contact op te nemen met ons op te nemen als ze zich zorgen maken over onze gegevensprivacy van verwerkingspraktijken. U kunt echter ook contact opnemen met onze toezichthoudende autoriteit (idealiter onze leidende toezichthoudende autoriteit, de ICO in het Verenigd Koninkrijk) en een klacht bij hen indienen.

BEVEILIGING
NIE FOR YOU handhaaft strenge controles over gegevens en bewaar deze in firewalled en beveiligde databases met strikt beperkte en gecontroleerde toegangsrechten, om ervoor te zorgen dat deze veilig zijn.

WIJZIGINGEN IN DIT PRIVACYBELEID
NIE FOR YOU bekrachtigt zich het recht voor om dit Privacybeleid te wijzigen. NIE FOR YOU zal redelijkerwijs vooraf via websites op de hoogte worden gesteld van de materiële wijzigingen in dit vertrouwelijk.

CONTACT MET ONS OPNEMEN
Vragen over dit privacybeleid van de informatiepraktijken van sites moeten worden gestuurd naar info@nieforyou.com.  

consulaat

“Our team makes every day not a challenge but a triumph .”

nie nummer

Team NIEFORYOU